ŞANLIURFA / AKÇAKALE - Kayaca Ortaokulu

Kayaca Ortaokulu

Kayaca Mah.Kayaca Sok. No59 Akçakale/ŞANLIURFA
Vizyon
Çocuklarımızın doğal bir ortamda, özgüveni gelişmiş, ne istediğini bilen, bulunduğu ortamı en iyi şekilde değerlendirebilen, dürüst, sevecen, Atatürk ilkelerine bağlı, sosyal insan olarak yetiştirilmesi amacı ile varlığını sürdürmektir.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, her bireyin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olan, paylaşımcı, dinamik ve üretken bir toplum olmayı; Eleştirel düşünebilen ve çözüm odaklı, kişisel ve mesleki alanda kendini sürekli yenileyen, doğaya duyarlı, yaratıcı ve farklılıklara saygı gösteren bireyler yetiştirmeyi;Bilime ve sanata evrensel düzeyde katkı sağlayan, disiplinlerarası ve etik değerleri gözeten araştırmalar yapmayı;Sosyal sorumluluk bilinci ile dünya ve ülke sorunlarına duyarlı, kamu yararını gözeten ve bulunduğu bölgenin kalkınmasına-gelişmesine katkıda bulunan hizmetler sunmayı görev edinmiştir.
08.10:14.45
İlçeye giden öğrenci servisi ve hususi taşıtlarla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Kayaca Mahallesinde 60 hane bulunmaktadır.Mahalleye bağlı iki tane mezra vardır ve bunlarda toplam 50 hane vardır.
Akçakale : 17 km Şanlıurfa : 65 km